Contact
104
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-104,qode-social-login-1.1.3,stockholm-core-1.1,select-theme-ver-5.2.1,ajax_fade,page_not_loaded,menu-animation-underline,header_top_hide_on_mobile,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Barbara Versteden

Leuk kennis te maken!

Graag vertel ik iets over mijn achtergrond. Ik studeerde aan het Hout-& meubileringscollege te Amsterdam en behaalde mijn diploma in 2000. In 2003 startte ik met mijn eigen bedrijf Versteden Restauratie. Naast het restaureren van de meubels, bezoek ik klanten en bespreek ik de wensen met hen. Ik regel vervoer van en naar de klant. Verder overleg ik en maak ik afspraken met leveranciers, stoffeerders, edelsmeden, papier-restaurateurs en andere vakgenoten. Een offerte vooraf is standaard procedure: u staat nooit voor verrassingen achteraf. Ontzorgen is mijn tweede natuur en ik heb oog voor details. Ik ben een aanpakker en gewend te zeggen: ‘Is al geregeld!’. En dan is het ook geregeld. Woorden die volgens vrienden en familie bij mij passen zijn: positief, sociaal, humor, zelfstandig, hands-on, enthousiast en vriendelijk.

Wilt u contact?

Mail naar info@verstedenrestauratie.nl of vul onderstaand formulier in. Door op de verzendknop te klikken, gaat u akkoord met ons privacybeleid.