De geschiedenis van uw meubel
74
post-template-default,single,single-post,postid-74,single-format-standard,qode-social-login-1.1.3,stockholm-core-1.1,select-theme-ver-5.2.1,ajax_fade,page_not_loaded,menu-animation-underline,header_top_hide_on_mobile,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

De geschiedenis van uw meubel

Vanaf december 2018 huist Versteden Restauratie in de verzamelwerkplaats aan de Rustenburgerstraat 281-283 te Amsterdam (in de Pijp). U bent daar van harte welkom! Er zijn op deze locatie meer ateliers gevestigd; het is handig om duidelijk te vragen naar Barbara.

In mijn werkplaats restaureer ik meubels: antieke kasten, stoelen, tafels etc. En ook brocante meubeltjes zoals nachtkastjes, spiegels en curiosa. Door te werken aan een meubel leer ik de geschiedenis van het meubel kennen. De verhalen van de klant over de herkomst van het meubel of het gebruik ervan, voegen daar nog iets aan toe. Dat maakt mijn vak zo boeiend. Voor mij ligt de uitdaging om het meubel met alle respect te behandelen, zodanig dat u als klant er weer jaren plezier van heeft.