Ons privacybeleid
21424
post-template-default,single,single-post,postid-21424,single-format-quote,qode-social-login-1.1.3,stockholm-core-1.1,select-theme-ver-5.1.8,ajax_fade,page_not_loaded,menu-animation-underline,header_top_hide_on_mobile,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Door te mailen, gaat u ermee akkoord dat uw gegevens naar Versteden Restauratie gestuurd worden, die hiermee omgaat volgens haar privacybeleid. — Ons privacybeleid

Uw privacy en online veiligheid is belangrijk voor ons en daarom willen wij u graag informeren over ons privacybeleid. In overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG), informeren we u over de voorwaarden voor de verwerking van uw persoonsgegevens door Versteden Restauratie (hierna te noemen “we” of “ons”). Als u om welke reden dan ook niet akkoord gaat met ons privacybeleid of andere vragen hebt, kunt u contact opnemen met ons via info@verstedenrestauratie.nl.

Welke persoonsgegevens slaan we op? We slaan persoonsgegevens van u op wanneer u via onze website contact met ons opneemt en de gegevens die u naar ons verzendt via mail. We maken hiertoe gebruik van applicaties van derden, te weten PCextreme (e-mailserver en website host, https://www.pcextreme.nl/policies/privacy-policy) en WordPress (website software).

Waarom slaan we uw persoonsgegevens op? Wij gebruiken uw persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor u ze met ons hebt gedeeld, namelijk om contact met u op te kunnen nemen om in te kunnen gaan op uw bericht. De persoonsgegevens die wij verwerken, worden niet gedeeld met derden.

Hoe lang worden uw persoonsgegevens bewaard? We bewaren uw persoonsgegevens niet langer dan noodzakelijk. De bewaartermijn van uw persoonsgegevens kan per doel van gegevensverwerking worden bepaald aan de hand van de volgende criteria:

  1. de gegevens die voor een bepaald doel zijn opgeslagen, worden zolang als nodig voor het doel van de verwerking van persoonsgegevens bewaard, dat wil zeggen de duur van het contract met u, wettelijk vereiste duur, gedurende de commerciële relatie met u;
  2. uw persoonsgegevens worden vervolgens gearchiveerd om gebruikt te worden in geval van een geding of een geschil gedurende de periode tot de verjaringstermijn van toepassing op het gerelateerde doel;
  3. vervolgens worden de gegevens geanonimiseerd of verwijderd.



Wat zijn uw rechten en hoe kunt u ze uitoefenen? In overeenstemming met de toepasselijke Algemene Verordening Gegevensbescherming hebt u het recht op informatie en toegang, recht op rectificatie, recht op wissen van gegevens, recht op beperking van de verwerking, recht op het verkrijgen van een kopie van uw persoonsgegevens voor uw eigen doeleinden of om deze aan een aanbieder naar keuze te verstrekken (recht op overdraagbaarheid van gegevens), het recht om bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens wanneer deze worden verwerkt voor directe marketingdoeleinden of wanneer de verwerking is gebaseerd op een legitiem belang. U kunt uw toestemming ook op elk moment intrekken, indien de verwerking gebaseerd is op uw toestemming. Al deze rechten zijn van toepassing voor zover toegestaan volgens de toepasselijke Algemene Verordening Gegevensbescherming. U kunt al deze rechten uitoefenen door een verzoek te versturen naar Versteden Restauratie. U kunt ook uw recht uitoefenen om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder: de Autoriteit Persoonsgegevens, Bezuidenhoutseweg 30, 2594 AV Den Haag.